Stress behandling

Stress

Under et dybdeterapeutisk forløb hos mig, vil du blive guidet helt ind i dit indre “maskinrum”. 

Oplever du stress symptomer eller er du sygemeldt med stress, er der terapeutisk hjælp at hente hos mig. 

Igennem mange år har jeg hjulpet klienter ud af deres stress. 

At fjerne stress, kræver en  gennemgribende, dybere proces, hvor du bliver bevidst omkring hvad du drives af.

Hvilke uhensigtsmæssige tanker og ukærlige handlinger, kører pr. automatik? Har du en følelse af, at alting altid skal være perfekt?  At du altid skal klare dig bedre end andre og at du ikke må række ud, bede om hjælp eller give udtryk for dine følelser? Oplever du, at du aldrig afslutter noget, men alle opgaver fortsætter med at gå i ring ? At du har tankemylder, indre uro og svært ved at falde i søvn? 

Under et terapeutisk forløb, vil vi sammen kortlægge din her og nu tilstand. Du vil få konkrete bevidsthedsøvelser, både under sessionerne, men også til at bruge derhjemme. Alt efter hvor påvirket du er af stress og hvor længe du har haft symptomerne, vil forløbet og udsigterne til bedring, afhænge af det. 

Første skridt er altid erkendelsen af, at du ikke skal stå alene med dine udfordringer. 

Oplever du at din krop viser symptomer på overbelastning og at du rent mentalt og kognitivt, ikke fungerer helt som tidligere? Det kan være at din energi hurtigere slipper op, du glemmer ord, får hjertebanken og trænger til stilhed?

Den indre konflikt, som handler om at overgive sig til situationen og erkende at tilstanden er et råb om forandring, kan være den største udfordring, da egoet helst vil have, at alting forbliver det samme. Der er en slags tryghed i at blive i de gamle vaner, måder at gøre tingene på og måden at tænke på. 

Men som Albert Einstein sagde :

”Vi kan ikke løse vores problemer med den samme tankegang, som skabte dem”.

Så kort og godt, vil du få en større indsigt og bevidsthed omkring dig selv. Blandt andet dine programmerede begrænsende overbevisninger. Det kunne eksempelvis være, at du er sikker på at du kun kan modtage andres anerkendelse og kærlighed ved at du er perfekt og gør alting for andre. At det simpelthen ikke er tilladt for dig, at sætte grænser eller bede om hjælp. 

Det betyder at du skal igang med at stoppe op ved hver uhensigtsmæssig handling og spørge dig selv: “ Er dette også kærligt over for mig selv?”

Professionel terapi mod stress vil være en vigtig investering i din egen trivsel.

Kontakt mig i dag for at høre hvordan jeg kan hjælpe dig.

Malene Dahl Olesen

Du kan kontakte mig på:
  29 84 55 39
  info@minpsykoterapeut.dk

eller via formularen herunder: