Priser

Praktisk info: 

Er du en ny klient i min praksis, tilbyder jeg 30 min. gratis forsamtale, så du kan stille spørgsmål om mine metoder og mærke om der er den rette kemi. 

Du/I, har altid muligheden for at vælge en online session, eller en walk and talk, i Silkeborgs smukke natur. 

Hvis du køber et forløb, er der penge at spare, samtidig med at du viser dig selv et seriøst og kærligt commitment. 

Du kan vælge at betale forløbet ved selve bookingen eller lige efter den første session. 

Afbudsregler: 

Afbud skal ske senest dagen før vores aftale. Hvis du melder afbud på selve dagen eller udebliver, koster det et gebyr på 300 kr.  Grundet respekt for min tid og da klienter på venteliste ikke kan nå at møde op med så kort varsel. 

Ansvaret for at huske dine tider, ligger hos dig, da jeg ikke sender automatiske påmindelser.

Mental forberedelse: 

Forbered dig på at gå ind i denne proces med et åbent sind og vid at terapi er et tæt og fortroligt samarbejde, hvor ærlig og klar kommunikation under dit forløb, er et must. Det er dit liv og din process, så meld altid klart ud hvis du ønsker en pause undervejs. Jeg ser mit terapeutiske virke, som en spaceholder for din udvikling og vil derfor sætte stor pris på at vi kan kommunikere med hinanden hvis du mister modet undervejs, så jeg kan støtte dig optimalt. 

Det er altid tiden imellem terapierne, dine små prøvelser og test viser sig. Det er også her du skal bruge din skærpede bevidsthed. Det kan kræve lidt mod og nogle dybe vejrtrækninger, når du skal ind og ændre på dine såkaldte programmeringer. Der skal måske mærkes fortrængte følelser, triggere, skyggesider osv. Du vil ende med at erkende, at forholdet og kærligheden til dig selv, kommer før nogen anden relation. Ellers vil du fortsætte ufortrødent med at søge al kærlighed, accept og anerkendelse udenfor dig selv. 

Der er altid en vej ud af dine udfordringer. Ved at læse med her, er du allerede godt på vej.

Kontakt mig i dag for at høre hvordan jeg kan hjælpe dig.

Malene Dahl Olesen

Du kan kontakte mig på:
  29 84 55 39
  info@minpsykoterapeut.dk

eller via formularen herunder: