Parterapi Silkeborg

Parterapi

Parterapi i Silkeborg og omegn. 

Parterapi kan være en meget givtig og vigtig investering i jeres parforhold. 

Min fornemmeste opgave, som Jeres parterapeut, er at skabe et trygt og tillidsfuldt rum, hvor mine skarpe sanser og psykologiske faglighed, vil spejle jer og give jer begge en større forståelse for hvad der har blokeret kommunikationen eller følelserne imellem jer. 

I vil modtage redskaber og hverdagsøvelser, for at I kan guides ud af jeres eventuelt uhensigtsmæssige rutiner. 

I vil opdage, at der sker forandringer, når ord italesættes, både overfor jer selv, hinanden og overfor mig som jeres parterapeut. Jeg lader jer begge komme til orde på skift og vil gøre et nøje arbejde med at se igennem jeres konflikt og se hvad der gemmer sig bag kulissen. 

Min erfaring viser, at når man tager ansvar for den energi man udsender, så sker forandringerne hurtigere end man tror. Men før man kan tage ansvar for det man udsender, kræver det selvfølgelig en bevidstgørelse. 

Bevidsthed er første skridt til al form for selvudvikling. 

At sætte tid af til at få sat ord på nogle svære følelser, at vise hinanden at man er villig til at tage imod vejledning, at kigge hinanden dybt i øjnene igen og vise en respekt, samt lydhørhed over for partnerens perspektiv, er blot nogle af de ting, der kan være med til at fjerne de mursten, som gradvist er blevet bygget op imellem jer. 

Det er naturligt, at hverdagens turbulente liv, kan forårsage en afstand til intimiteten, opmærksomheden til hinanden, de søde ord og nærværet. 

Bliv lykkelig i jeres parforhold med parterapi.

Parforholdet er til tider en kompliceret størrelse. Det er en sårbar relation, da vi for det meste har vist vores mest intime sider, vores svagheder, vores værste sider og vi har givet os hen, samt ladet os bære af den anden. Når der opstår gnidninger, forsvinder tryghedsfølelsen med et svuptag og dine forsvarsmekanismer vil ofte stille sig på barrikaderne. 

Vi tiltrækkes ofte af karaktertræk, vi endnu ikke har udviklet på, i vores eget indre univers. Den forskellighed kan både være eliksiren, der tilfører parforholdet noget fantastisk, samtidig med, at det også kan blive den skarpe sten i din støvle, som du bare gerne vil af med. 

Forholdet til dig selv, er fundamentet for et endnu bedre parforhold. Netop af den årsag, at du kender dit værd, du passer på dig selv, du tager ansvar for dit eget liv, du tager ansvar for dit helbred og din egen bagage fra fortiden. Det, at du også overfor dig selv, gør dig umage. At du gør dig lækker overfor dig selv, fordi det føles rart. At du ikke udelukkende er ovre i den anden for at please, men at du har en kærlig kommunikation med din partner omkring hvad han eller hun elsker, samtidig med at du er tro overfor dig selv. 

Vær altid opmærksom på dit motiv og hav dig selv med. 

Som jeg ser det, kan tingene ikke skilles ad. Indimellem har jeg oplevet par her i min praksis, hvor den ene part, havde  en overbevisning om, at hun eller han, kun kunne blive glad igen, hvis partneren ændrede sig. Hvis han/hun bare lige kunne sige sådan eller gøre sådan, så var alting løst. 

Dette krav eller ønske kan ikke stå alene. Du kan ikke blot stille krav, uden at have kigget indad. 

Vi skal selvfølgelig have det dejligt sammen i et parforhold, vi skal kunne løfte hinanden op, stille krav, give plads, vise sårbarheden og samtidig mærke vores egne rødder dybt i den mørke muld. 

Nogle gange kræver det dejlige parforhold, blot en indre rejse, et bevidstheds boost, som skærper sanserne og healer de oversete sår, du måske slæber med dig fra fortiden. 

Som jeres parterapeut vil jeg hjælpe jer til et lykkeligt parforhold.

Når I kommer hos mig første gang, vil jeg undersøge hvad I gik ind i jeres forhold med fra begyndelsen. Jeg vil lytte både til jeres fælles og individuelle ønsker, så forløbet kan skræddersyes til jer begge. 

Parterapi kan også være for jer, der blot ønsker at optimere jeres relation. For jer, der ønsker at være hinandens vidner til en både individuel og fælles udviklingsrejse. For jer, der er åbne overfor en både faglig og spirituel vejledning. For jer der er nysgerrige på at opgradere sammen, i kærlighedens tegn. 

Jeg vil sætte en ære i at være jeres parterapeut. 

Hvis I vil vide lidt om min tilgang og metoder, tilbyder jeg 30 min. gratis forsamtale for nye klienter.

Kontakt mig i dag for at høre hvordan jeg kan hjælpe jer.

Malene Dahl Olesen

Du kan kontakte mig på:
  29 84 55 39
  info@minpsykoterapeut.dk

eller via formularen herunder: