Individuel terapi

Individuel terapi

Få hjælp til blandt andet:

  • Angst
  • Stress symptomer
  • Depression
  • Lavt selvværd 
  • Udfordringer i dit parforhold 
  • Familie relationer
  • Udbrændthed
  • Manglende selvkærlighed eller troen på egen dømmekraft
  • Generel guidning i forhold til selvudvikling eller spirituel bevidsthed 

Den psykoterapeutiske samtale i min praksis i Silkeborg, vil være et trygt og rummeligt sted, hvor du kan få talt svære emner igennem. 

Udfordrer livet dig for tiden? 

Mangler du friske, professionelle øjne på dine udfordringer? 

Ønsker du at finde ind til essensen af den du er?

Er du nysgerrig på, hvad du kan skabe og opleve, når dine tillærte begrænsninger er fjernet?

At få styrket dit selvværd og have fokus på selvudvikling, samt at få øget din bevidsthed generelt, vil skabe et langt stærkere fundament og vil give dit et helt naturligt, “ No bullshit filter”. 

Et liv i indre balance, får du ved at arbejde med dine negative overbevisninger, ved at begynde at foretage selvkærlige handlinger, hvor du lytter til din krop og dine behov, samt gradvist bevæger dig

ud af din komfortzone og finder modet til at gøre flere og flere ting der giver dig glæde, også selvom disse handlinger, kan skabe små sug i maven og nervøsitet. 

Vi flytter os kun uden for komfortzonen og skaber først nye stier i hjernen, ved at gøre ting vi ikke plejer. Med nye strategier, skabes nye resultater. 

 

Forskellen på en psykolog og en psykoterapeut

Du er måske i tvivl om hvad forskellen på en psykolog og en psykoterapeut er. Grundlæggende handler det selvfølgelig om, at hjælpe klienter tilbage i balance igen. At få gode mentale redskaber til at kunne håndtere dine udfordringer og  følelser på en kærlig måde. 

Forskellen på de to titler, er uddannelsesbaggrunden og metoderne.En praktiserende psykolog er akademisk uddannet på et universitet, hvorimod en psykoterapeut er uddannet på et privat institut, har en humanitær uddannelsesbaggrund, er i egenterapi helt fra begyndelsen og kombinerer øveklienter og faglige opgaver på skift. 

 

At vælge ud fra mavefornemmelsen

Men når alt det er sagt, så skal du altid vælge din terapeut ud fra din mavefornemmelse. Er der god kemi, så er det vigtigste fundament lagt for din videre udviklingsproces. At du mærker din terapeut, har hjertet og den rette intention med i det terapeutiske rum, vil skabe en naturlig lyst til at sænke paraderne, slippe skammen og frygten og folde din historie ud. Det handler nemlig også om, at du lytter til din egen fortælling. Når tilbageholdte følelser siges højt, begynder de at rykke på sig, for at de tilsidst kan flytte helt ud af dit system og give plads til en masse selvkærlighed og accept af den du 

er. 

 

At række ud i 11. time, sker for de fleste

Mange rækker desværre  først ud i 11. time, når alt står i “flammer” og man må “underkaste” sig professionel hjælp. Mit ønske er, at psykoterapi og healing, med tiden bliver mere og mere normaliseret. At man oplever hvor skønt det føles at mærke en dybere kontakt med sig selv, sit hjerte og sjæl. 

Heldigvis oplever jeg tidligere klienter, komme tilbage nu og her, for lige at tjekke ind med sig selv, sin sjæl, få sparring på sit liv og de ting der fylder. Mange udtrykker også allerede efter første session, at de ville de ønske de havde valgt terapi for længe siden. 

Står du midt i nogle udfordringer, mærker du at dine triste tanker og modløsheden har taget over, så er det en god investering, at booke et intenst og givende forløb her i min praksis i Silkeborg. 

 Der er altid en vej ud af dine udfordringer. Lad os sammen undersøge dine begrænsende overbevisninger og skabe mere kærlige tanker og handlinger. Du er ikke alene. 

Jeg tilbyder altid 30 min. forsamtale, til dig der har brug for at føle dig helt sikker på dit valg af psykoterapeut. Tak fordi du læste med her.  

Kontakt mig i dag for at høre hvordan jeg kan hjælpe dig.

Malene Dahl Olesen

Du kan kontakte mig på:
  29 84 55 39
  info@minpsykoterapeut.dk

eller via formularen herunder: