Individuel terapi

Individuel terapi

Min praksis i Silkeborg, emmer af ro til fordybelse. Professionel psykoterapi, hjælper mod stress, depression, angst og styrker dit selvværd.

Sessionerne hos mig, vil opleves anderledes end hos en etableret psykolog eller psykoterapeut, da jeg udover de faglige redskaber og den almen psykologiske forståelse også kommunikerer med din sjæl og derfor også får beskeder som ikke altid kan ses med det blotte øje. Man kunne fristes til at kalde min metode for sjælsanalyse. Ubevidste forhindringer italesættes og kan dermed meget nemmere bevidstgøres og transformeres, via mine givtige terapeutiske redskaber.

 Når der arbejdes med energien og sjælens stemme, kan det kaldes en slags genvej, da vi simpelthen hurtigere får bugt med årsagerne, som kan have ligget skjult i det ubevidste i mange år. Du modtager et samsurium af værktøjer, beskeder og healing, der vil kickstarte en forvandlingsproces. Inden du booker et forløb, så ta´stilling til om du føler dig kaldet til en ændring i dit liv og ønsker mere kærlige tanke og handlemønstre. med øget bevidsthed, selvværd, vitalitet og glædesbobler, forpligter din nye vibration dig,  simpelthen til at tage nogle drastiske kvantespring, ind i en virkelighed og verden, hvor alting kan ske. Du fortjener det bedste, men måske har noget i dig glemt det og derfor ser du dig selv leve i en begrænset ramme. 

Al “ magi” sker, når vi både erkender egne skyggesider, omfavner dem, og når vi tager ansvar for de ting vi drømmer om i livet. Lader du dig begrænse af dine frygtsomme, negative tanker? Dette er altid egoets stemme, som vil forsøge at fastholde dig der hvor du er, blot fordi et nyt og ukendt territorium er” farligt”. Vores krybdyrhjerne styrer os stadig hvis ikke vi er vågne nok. 

Du vil få værktøjer til at højne din bevidsthed omkring hvor du styres fra. Er alt hvad du gør også kærligt overfor dig selv? Hvad er dine sande motiver for dine handlinger? 

fastlåser du dig selv i frygten for at gøre andre kede af det? Er andres følelser vigtigere end dig? 

Terapeutiske metoder, med et strejf af spiritualitet, intuition, healing og klare budskaber. 

Dette er måske nok den bedste måde jeg kan beskrive min måde at guide dig som klient på. Fundamentet er ud fra mine psykoterapeutiske redskaber og min baggrundsviden om de psykologiske aspekter i det almene menneske. Lige så forskellige vi er som mennesker, lige så mange fælles træk har vi også. Det være såsom måder vi reagerer følelsesmæssigt i bestemte situationer, måder vi reagerer med vores indlærte forsvarsmekanismer på og i det hele taget hvordan vi hver især har lært at tage vare på egne behov. Her handler det om hvad vi i vores opvækst har oplevet enten var acceptabelt og anerkendende eller det stik modsatte. Dybest set har vi alle et behov for at føle vi er gode nok. Som barn er man langt mere forsvarsløs og vil derfor altid rette ind efter de voksne. kærligheden findes udenfor en selv. Som en bevidst voksen, skal vi så igang med at lære at kærligheden og det fulde accept af eget væsen, skal findes dybt inde i vores egen sjæl. Pagten med os selv skal omdefineres, så den bliver kærlig og opløftende, frem for saboterende og ødelæggende. 

De fleste kender ordet psykolog, da det stadig er det mest brugte ord og det flest mennesker søger på. Forskellen på en psykolog og en psykoterapeut, er kort fortalt uddannelsernes opbygning. En psykolog har studeret  på et universitet og en psykoterapeut har studeret på en selvbetalt privat institution, hvor egenterapi og øveklienter, er et krav fra begyndelsen af uddannelsen, kombineret med relevant faglitteratut og både skriftlige og mundtlige eksamener. Det vigtigste for dig som klient er selvfølgelig at du føler dig i trygge hænder hos den psykolog eller psykoteraepeut du sidder overfor. Kemi og tillid er de vigtigste kodeord. 

Hvad kan du forvente i min praksis:

Et rum og en fordybelses platform i trygge rammer. Jo stærkere jeg mærker dit engagement, og villighed til at “kridte skoene” og gå med på denne indre rejse, jo mere energi får processen. Sagt på en anden måde: Hvis du kommer for et quick fix, er jeg ikke den rette terapeut for dig. Det betyder ikke din process og ønsker ikke kan tage fart, men det handler dybest set, om du er klar på at mærke alle aspekter i dine følelser. Når vi bevæger os ud over vores comfortzone, kan vi ikke undgå en smule ubehag. Sådan fungerer vi nu engang. 

Du vil under sessionerne få intuitive beskeder omkring nogle af de områder i dit liv der stadig er tilslørede. Alt hvad jeg fornemmer, skal selvfølgelig ræsonnere hos dig, før vi kan gå i dybden med emnerne. 

Du vil blive kigget på energetisk, for at se om der er nogle blokeringer.

Du vil via metaforiske billede beskeder, få beskrevet både udfordringer og potentialer, undervejs i dit forløb hos mig. Alt sammen vævet sammen med din fortælling og ud fra dine ord. 

Du får hjælp til at kickstarte din egen “love-engine” eller “kærligheds motor”, så du fremover guider dig selv gennem livet med en dybere indre respekt og ikke mindst selvkærlighed. Det kræver til tider et hårdt stykke arbejde, da vi alle kan være styret af  nogle usynlige/ubevidste programmeringer, som har sit eget liv, hvis vi ikke finder modet til at kigge dem i sømmene. Men selvom din selvudviklingsrejse kan være lidt sej til tider, vil du også få redskaber til at være mere nænsom mod dig selv i processen. Pauser og hvil til at få de nye vaner integreret vil være nødvendige og ikke mindst tid til at fejre de små sejre på din vej. 

Jeg vil glæde mig til at være din terapeut og guide dig,  på rejsen ind i en mere kærlig balance.

Kontakt mig i dag for at høre hvordan jeg kan hjælpe dig.

Malene Dahl Olesen

Du kan kontakte mig på:
  29 84 55 39
  info@minpsykoterapeut.dk

eller via formularen herunder:

Klientudtalelser

Min indre rejse

Sætter lidt ord på min guidede rejse ind i mine indre rum. Min oplevelse af en rejse med scener der åbenbarede en efterfølgende meningsfuldhed. Mit

Læs mere »