Kære forældre

Det kan føles meget frustrerende,  hvem man skal hive fat i og hvem man har tillid til, når det kommer til at ens elskede barn, har det svært. Hvem kan gøre en forskel ? 

Tøv ikke med at række ud

Med mine mange års erfaring som psykoterapeut, reiki healer og tankefeltterapeut, har jeg efterhånden hjulpet mange børn og unge ud af deres psykiske udfordringer.

Det har været alt fra begyndende spiseforstyrrelser, lavt selvværd, angst, tankemylder, mobning, tvangstanker, frygten for hvad andre tænker om en, præstationsangst osv. 

Udover et trygt rum, hvor tilliden er til stede, guider jeg barnet tilbage i kroppen. Muligheden for at kunne dele alt, uden fordømmelse, at kunne modtage healing der skaber ro til nervesystemet, til hjertet og maven, en kærlig forståelse for sin situation, en mulighed for igen at kunne mærke glæden, passionen og sit eget lys. 

At finde tilbage til sin essens, at forstå at man er helt okay som man er og at alle symptomer blot er budskaber vi skal lære at lytte til. 

Tøv ikke med at kontakte mig, da det er bedst at tage udfordringerne i opløbet. Der er altid en vej ud. 

Nogle gange vil det selvfølgelig være oplagt at Jer som forældre, kommer med til en samtale.Alt efter omfanget. 

Når vores børn reagerer, er det ofte en sund reaktion på et usundt miljø, en chokerende hændelse eller mangel på en dybere rummelighed og forståelse. Er dit barn særligt sensitiv, sidder nerverne mere uden på tøjet. Lyde, lugte, omskifteligheder og andre menneskers stemninger, kan være noget af en mundfuld for nervesystemet. 

Gode mentale redskaber, rolige pusterum i løbet af dagen og et stærkt selvværd, vil være ting der med tiden vil gøre en kæmpe forskel. 

Jeg vil glæde mig til at hjælpe dit barn tilbage i en god balance.

kærlig hilsen Malene 

Psykoterapeut, reiki healer og tankefeltterapeut

Kontakt mig i dag for at høre hvordan jeg kan hjælpe dig.

Malene Dahl Olesen

Du kan kontakte mig på:
  29 84 55 39
  info@minpsykoterapeut.dk

eller via formularen herunder: