Clairvoyance

Clairvoyance

Klarsyn eller clairvoyance (blot på fransk) er en evne, jeg med tiden har finpudset i takt med at arbejde så intenst med mennesker igennem mange år. Det er en gave, som giver terapien noget ekstra kant og kan skabe en hurtigere og dybere forståelse for klientens process og udfordringer. 

Måden jeg fletter denne intuitive evne ind i sessionerne er, at jeg sørger for, at klienten er med hele vejen. At det jeg fornemmer kan genkendes og giver mening. 

Efter min mening kan klarsyn der står helt uden terapien, blive lidt for hult, da man ikke får mulighed for at arbejde i dybden med de emner der forstyrrer sin balance. 

Jeg får primært vist metaforiske billeder for mit indre blik. Disse billeder kan klienten ofte mærke og forstå, samt derved opleve at en eventuel fortrængt følelse, pludselig bliver synlig og derved muligt at kigge på, arbejde med og heale. 

Det kan også være, jeg får vist hvad en blokering mellem ens partner eller forælder handler om. 

Igen, er det vigtigste for mig, at min klient kan mærke om det føles rigtigt. 

Klarsynet er et ekstra krydderi til dit selvudviklingsforløb, men det er vigtigt for mig at pointere, at for at højne din bevidsthed og dit selvværd, samt få øje på dine egne evner til at tiltrække det i livet du drømmer om, skal du også turde kigge ind i skyggearbejdet og de svære og måske fastlåste følelsers blokeringer. 

At arbejde med energi, er en effektiv måde til at aflæse det menneske jeg sidder overfor og give den rette guiding til at komme i kontakt med sin egen power, glæde og intuition.

Kontakt mig i dag for at høre hvordan jeg kan hjælpe dig.

Malene Dahl Olesen

Du kan kontakte mig på:
  29 84 55 39
  info@minpsykoterapeut.dk

eller via formularen herunder: