Angst

Angst

Mærker du at din angst, hæmmer din hverdag? Har du mistet kontrollen over din krop og dine tanker? Ønsker du at forstå hvad der sker i din krop og i dit sind? Ønsker du hjælp til at få bugt med angsten?

Igennem flere år, har jeg hjulpet klienter ud af angstens tag. I min praksis i Silkeborg, er der grobund for fordybelse, hvor du kan føle dig tryg i processen med at undersøge de bagomliggende årsager til din angst.

Alle de klienter jeg igennem årene har talt med, som lider af angst, har beskrevet det som en ubehagelig og uforklarlig følelse, som er tæt forbundet med kontroltab. Oplevelsen af ikke længere at kunne styre sine følelser og kroppens reaktioner er ubehageligt og derfor hvad der ofte kommer i kølvandet på angsten, er angsten for selve angsten.

Årsager til angst

Det er vigtigt at starte med at forstå, at der altid er en dybereliggende årsag til angsten. Derfor vil vi sammen gå på detektivarbejde, med at undersøge hvornår dine angstanfald startede og få kigget på hvordan du generelt har det med at være dig, hvilke tanker du har omkring dig selv og hvorvidt du er hæmmet af at gøre de ting i livet du drømmer om.

Der er et generelt mønster hos folk med angst, som handler om at de igennem mange år (måske det meste af deres liv), har holdt sig selv tilbage. De er ofte rigtig gode til at holde på sig selv og egne følelser, de føler sig usikre på om de er gode nok, de kan have nogle ubearbejdede traumer fra fortiden der er gemt i nervesystemet og de er ofte meget gode til at please andre og sørge for at alle andre kommer før dem. Af frygt for at stå frem som dem de er.

Derfor er den terapeutiske proces en kombination af at få gode værktøjer til at arbejde med selvværdet, at forstå egne begrænsende overbevisninger, at få arbejdet i dybden med de oplevelser som ligger i underbevidstheden, at få ro på kroppen og omfavne alle skyggesiderne.

Slip af med din angst

Kort fortalt så er der altid en vej ud af angsten, hvis du er villig til at møde de sider i dig du gemmer væk. Angsten er et symptom på en ubalance i dine følelser og en tilbageholdenhed, som måske ikke er noget du er 100 % bevidst omkring når du henvender dig i min praksis. Det er der selvfølgelig heller ikke nogen forventning om. Igennem sessionerne vil der dukke ny viden og nye følelser op, som kan gøre det muligt at arbejde i dybden med tingene, for derved at slippe alt hvad der emmer af selvsabotage og ukærlige overbevisninger  inde i dig selv.

Kontakt mig i dag for at høre hvordan jeg kan hjælpe dig.

Malene Dahl Olesen

Du kan kontakte mig på:
  29 84 55 39
  info@minpsykoterapeut.dk

eller via formularen herunder: